Så är nu hösten här.

2014-10-02

Så är nu hösten här, lugnet har lagt sig efter en händelserik vår och sommar, som avslutades med 2 utställningshelger efter varandra.

Jag åkte till Världsutställningen i Helsingfors, med mig dit var Azlan och Nova som båda fick excellent vilket jag är så glad för då de båda ställdes i stora klasser med mycket hård konkurens de blev dock oplacerade i sina klasser, men jag är mer än nöjd med att de fick var sitt excellent.Ler stortFinland ska ha en stor eloge för en mycket trevlig utställning på alla sätt.

Lite överraskande och absolut inte planerat så slutade mitt finlandsbesök med att Azlan fick förmånen att para en mycket söt liten tik Cleversetts Santas Little Helper aka Lumi som jag nu vet är dräktig och kommer att valpa i mitten på oktober, ser så fram emot att få åka till Finland igen senare under hösten för att besöka Sari och Lumis och Azlans valpar.

 

Helgen efter Finland var det dags för Skk Norrköping.

Där var det ungdommarnas och Novas dag.

Novalies I Am Will fick Ex Ck och blev 4:a i ukl.

Novalies Itsy-Bitsy fick Ex Ck och 1:ukl, båda två ingick även i sin fars Brilliant Bronze Gilroy Of Galways avelsgrupp som får Hp och blir sen BIG 1:a. Ler stort

Sunny Prides Nightingale aka Nova var även hon med och fick Ex Ck 1:a Ökl 3:a Bt med reserv cacib.

Det blev inte så många utställningar under sommaren, då jag hade småttingar att njuta av, det återstår dock två till innan året är slut i Växsjö och i Stockholm.

 

Så har då även planeringen och funderandet börjat kring valpkullen som planeras 2015, jag hoppas om allt går vägen att jag själv får en valpkull efter min underbara goa kille Azlan och ev kommer jag även att para Novalies Hot Chokolate, vem som blir pappa till hennes valpar är fortfarnde på planerings stadiet.

 

Under de senaste veckorna har även Tristan fått visa vad han kan, då han och jag gått unghundskurs på brukshundsklubben, den lille killen som nu är 1åroch 2mån har arbetsvilja och älskar verkligen att få jobba med sitt huvud, får se vad det blir av honom när han blir stor.Ler

 

Den 20/9 hade vi vår årliga valp/ kennelträff, denna gången var det både 2 och 1åringar och även Azlans valpar som föddes i mars var här.

Vi hade en mycket trevlig eftermiddag med alla våra goa hundar och deras familjer och jag var vän med vädergudarna även denna gång, vi fick sol och 20grader varmt kan inte vara bättre.

Nu i helgen är det så dags för nästa träff, då kommer Lilys småttingar med sina familjer och hälsar på, och dagen till ära kommer även pappa Matisse med sin matte.

Jag har även nu en Kennelsida på Facebook, så även där går det nu att följa vad som händer och sker. Sök på

Kennel Novalies Irish Setters

 

Önskar er alla en fortsatt fin höst/ Christine

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.08 | 17:53

Har ni fortfarande en hanvalp kvar/Petra

...
17.11 | 08:09

Hej Åsa! Du är jättevälkommen att skriva ett mejl eller ringa mig så får vi presentera oss lite för varandra 😊
Kul att du är intresserad av en valp 😀
Mvh/Cicc

...
16.11 | 09:25

Hej!

Vi vill ställa upp oss på valplistan 2020. Vi har haft vår Telma snart i 13 år.
Vi har alltid trivts med setter.

...
10.09 | 09:26

finns det valpar kvar / fanny

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS